Maatwerk

Beste klanten,
na lang denken, wikken en wegen heb ik besloten om te stoppen met Villa Vanilla. Geen makkelijke beslissing, maar wel nodig om rust en evenwicht terug te vinden. De laatste 5 jaar heb ik met plezier jullie taarten gemaakt maar ze hebben ook mijn vrije tijd met mijn gezin, familie en vrienden overgenomen. Ik voel dat het teveel geworden is en daarom stop ik ermee vanaf 1 januari 2019.
Tot dan werk ik jullie taartjes nog graag af!!
alvast heel hard bedankt dat ik jullie bruiloften, verjaardagsfeesten, feesten, marktjes mocht verzoeten met taart!!


Suikertaarten

Suikertaarten worden gemaakt vanaf 10 personen. Ze kunnen gemaakt worden in allerlei thema’s en worden afgewerkt met suikerpasta. Dit is een soort kneedbaar suikerglazuur. Niet enkel moet de taart er mooi uit zien, we willen ook allemaal een lekkere taart!!

Daarom kan je kiezen uit een aantal smaken.

 • Biscuit vanille
 • Chocolade biscuit
 • Vanille cake
 • Chocolade cake

Deze cake of biscuit wordt tweemaal gevuld met een vulling die je ook zelf kiest

 • Frambozenconfituur en cream cheese
 • Chocomousse en ganache
 • Kriekjesconfituur en ganache
 • Slagroom en kriekjes
 • Pralinebotercreme en ganache en krokante bresiliennenootjes
 • Kokosnootcrème en frambozenconfituur
 • slagroom en aardbeitjes (in het seizoen)

De taarten worden afgesmeerd met botercreme of ganache, dan komt er een laagje suikerpasta over met de gepaste decoratie.

Wij willen jullie ook uitdrukkelijk vragen om zulke taarten 2 weken op voorhand te bestellen om teleurstellingen te vermijden!!

Prijs: 5,5 euro per persoon


Cupcakes met suikerpasta

Bij Villa Vanilla kan je ook cupcakes bestellen die versierd zijn met suikerpasta in een bepaald thema. Leuk voor een babyborrel, huwelijk of eender welk themafeestje.

Je kan hierbij kiezen uit vanille of chocoladecakejes. Deze kosten 3 euro per stuk en zijn per acht verkrijgbaar. Ook mini cupcakes kunnen versierd worden, deze zijn per 24 te bestellen en kosten 1,50 euro per stuk.


Bruidstaarten of taartenbuffet

Een huwelijk is een fantastische belevenis. Wij kunnen voor jullie een unieke huwelijkstaart maken naar jullie wens. Ook voor bijpassende cupcakes, bij het buffet of om mee te geven als aandenken, kan gezorgd worden.

Om de keuze van jullie taart makkelijker te maken, nodigen wij jullie uit voor een proeverij. Jullie kunnen kiezen uit drie smaken die verwerkt worden in drie mini taartjes. Daarnaast bespreken we ook de gewenste decoratie van de taart. De kosten hier van bedragen 25 euro Deze worden verrekend indien de bruidstaart besteld wordt bij ons.

De prijzen van onze bruidstaarten beginnen vanaf 6,5 euro per persoon. Daarnaast kan er een meerprijs gerekend worden voor uitgebreide decoraties, eetbare prints of een handgemaakt bruidspaartje. Wij zullen daarom altijd na de proeverij een prijsopgave sturen.

Houden jullie niet van suikerpasta? Neem gerust een kijkje in ons menu, we kunnen dit samen bekijken en maken een mooi taartenbuffet voor jullie speciale dag!!