Over Villa Vanilla

Beste klanten,
na lang denken, wikken en wegen heb ik besloten om te stoppen met Villa Vanilla. Geen makkelijke beslissing, maar wel nodig om rust en evenwicht terug te vinden. De laatste 5 jaar heb ik met plezier jullie taarten gemaakt maar ze hebben ook mijn vrije tijd met mijn gezin, familie en vrienden overgenomen. Ik voel dat het teveel geworden is en daarom stop ik ermee vanaf 1 januari 2019.
Tot dan werk ik jullie taartjes nog graag af!!
alvast heel hard bedankt dat ik jullie bruiloften, verjaardagsfeesten, feesten, marktjes mocht verzoeten met taart!!


Villa Vanilla wil een artisanale patisserie zijn met net dat ietsje meer. Lekkere verse zoetigheden om als cadeau te geven, omdat er iets te vieren is of om jezelf lekker te verwennen… van hippe suikertaarten tot een ambachtelijke citroentaart, van American Cookies tot fijne macarons,… je vindt het allemaal bij Villa Vanilla.

Elk gebak, groot of klein, wordt op ambachtelijke wijze verwerkt en met veel genegenheid in de oven gestoken. Van zuivere producten worden eenvoudige, verfijnde lekkernijen gemaakt. Bij het zoeken naar de juiste combinaties wordt er gespeeld met smaken, geuren, texturen en niet te vergeten, het oog wil ook wat. Alles bij elkaar maakt dat Villa Vanilla een zoet banketbakkerijtje is met net dat ietsje meer. Momenteel wordt er enkel op bestelling gewerkt. Omdat Villa Vanilla seizoensgebonden wil werken, zijn er naast de vaste klassiekers ook elke maand ‘speciallekes’.

Wij zijn gesloten van 13 augustus tot en met 19 augustus en van 9 september tot en met 16 september!!